Nxerrjen e dhėmbėve pa dhimbje
Nxerrjen e dhėmbėve tė impaktuar
Operimin e infeksioneve dhe cistave dentare.
Plombimin (mbushjen)e dhėmbėve
Zėvendėsime protetike fikse dhe mobile.
Ura tė qeramikes dhe zirkonit
Mbjelljen-Implantimin e dhėmbėve me sistemin mė bashkėkohorė tė implanteve -Nobel Biocare

 

 

 

            

Kontakt Tel:

+381-390-320-859

+377-44 - 122-989

Adresa: Valon Mala Nr.16, Gjakove

 

Na Kontakto

 

Kontakt Tel:

+381 390 320-859

+377 44   122-989

 

Email:

info@shala-dent.com

 

Adresa: Valon Mala Nr.16, Gjakove

                Klinika dentare  SHALA-DENT, ju mirėpret.

 

Na Kontakto