Nxerrjen e dhėmbėve pa dhimbje
Nxerrjen e dhėmbėve tė impaktuar
Operimin e infeksioneve dhe cistave dentare.
Plombimin (mbushjen)e dhėmbėve
Zėvendėsime protetike fikse dhe mobile.
Ura tė qeramikes dhe zirkonit
Mbjelljen-Implantimin e dhėmbėve me sistemin mė bashkėkohorė tė implanteve -Nobel Biocare

 

 

 

            

Kontakt Tel:

+381-390-320-859

+377-44 - 122-989

Adresa: Valon Mala Nr.16, Gjakove

 

Punimet - Shala-Dent

 

Shėrbime profesionale nga njeriu shumė profesional dr. Pashk Shala.

 

Klinika dentare  SHALA-DENT, ju mirėpret.

 

 

Disa nga punimet e Dr. spec. Pashk Shala